Screens

Niens Rolluiken Service is de specialist voor jouw screens

Onze voordelen:

Een screen als zonwering

Bij Niens Rolluiken Service zijn we gespecialiseerd in het creëren van de perfecte buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Naast overkappingen, veranda’s en zonneschermen bieden we ook een ruim assortiment aan screens aan. Screens zijn een ideale oplossing voor mensen die graag uit de wind en zon willen zitten, terwijl ze toch willen genieten van het uitzicht op hun buitenruimte.

Onze screens zijn minimalistisch vormgegeven en passen bij vele woningen en veranda’s. Dankzij de hoge kwaliteit van onze screens, kunt u altijd genieten van het beste van beide werelden: een beschutte buitenruimte met behoud van uw uitzicht. 

Naast de functionele voordelen bieden onze screens ook esthetische voordelen. Screens geven uw buitenruimte namelijk een moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor u altijd een passende oplossing kunt vinden die aansluit bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

screens

Aan de slag met jouw screens?

We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een vakkundige montage en uitstekende service. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos genieten van uw screens.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder!

Offerte screens aanvragen?

Wilt u ook graag screens laten plaatsen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!